lördag 14 juli 2012

Slutet

Tjaa, då var allt slut. Jag har varit hemma i nästan en månad, och det känns sådär. Bättre nu än precis när jag kom hem, men det är fortfarande jobbigt. Såklart. Det känns precis som om hela året bara var en dröm, och som att det inte hänt på riktigt. Man vänjer sig liksom så snabbt vid livet här hemma. Men sen när jag är ensam, då tänker jag bara på mina vänner där borta. Jag saknar dem så galet mycket. ;__;

Jag vet inte vad jag borde skriva om egentligen. Jag kände bara att jag behövde någon typ av avslutning på bloggen, och jag har inte haft tid att skriva något förrän nu.

Så. Mitt år i Japan hade sina jobbiga stunder, men samtidigt var det helt underbart. Det var långt ifrån lätt, men nu i efterhand så tvekar jag inte över att det var värt det. De goda stunderna väger helt klart tyngre än de jobbiga, om ni förstår hur jag menar. Och till alla som funderar på att åka till Japan, gör det! Ni kommer att få en helt oförglömlig upplevelse, och både minnen och vänner för livet.

Nu kommer jag inte att skriva mer på den här bloggen, men om allt går som jag vill så kommer jag att åka tillbaka till Japan en dag. Antingen för universitetsstudier eller som engelskalärare. Oavsett vilket så måste jag tillbaka. Något annat går bara inte.

Med det säger jag adjö och tack för mig. Och tack till alla som läst och kommenterat, det gjorde mig alltid lika glad. :3

Dômo arigatô gozaimashita!

6 kommentarer:

 1. Tack för att du har tagit dig tid och delat med dig av ditt utbytesår! Det har varit intressant och spännande att höra vad du varit med om. Tack :)

  SvaraRadera
 2. Tack för att du tagit dig tid att skriva ^^ Det var väldigt intressant att läsa, varje gång. Arigato :3

  SvaraRadera
 3. Tack för att du delat med dig, det har varit väldigt intressant.

  SvaraRadera
 4. Tackar så mycket för din tid på bloggen! Har inte kommenterat någon gång förut, men har följt din blogg länge och det har varit väldigt intressant. Har själv funderingar på att flytta till Japan, så det har varit väldigt roligt att läsa hur du haft det!

  SvaraRadera
 5. alltså åh, har länge viljat var utbytestudent i japan, men nu när jag läst alla dina inlägg från 2012, så har jag kommit framtill att jag måste nog göra det.
  din blogg har verkligen varit bra! tack för att du skrivit!

  SvaraRadera
 6. Du kommer säkert att komma tillbaka dit igen :D Du kan ju alltid plugga lite mera där om du längtar dit så mycket :)

  SvaraRadera