lördag 2 juni 2012

Taiikusai

Okej, så, Taiikusai (= sportfestivalen) var i fredags! :D

Det var superkul~ Alla i hela skolan var med och deltog, och det var diverse olika friidrottsliknande (fint ord) grenar. Jag deltog inte, nej, men jag hejade på alla och skrek saker som "がんばれー、りかちゃん!!" (KÄMPA RIKA-CHAN!!) till min kompis, och typ "せんぱい、がんばってください! <3" (senpai, gör ditt bästa) till mina kompisar bland treorna. ^_^

Vi var utomhus såklart, och dum som jag är så använde jag inte solkräm. Bra där. När jag kom hem var jag med andra ord röd som en tomat på var enda kvadratcentimeter hud som inte täckts av kläder. Typ hela armarna, benen, och ansiktet alltså. Gjorde lite lagom ont också. Kul.

Alla klasser hade designat egna klasströjor, så man såg direkt vem som hörde till vilken klass. Och visa var supersnygga! Vår var fin, men det hade blivit ett litet fel när vi beställde dem så trycket blev pyttelitet. Oh, well, man kan inte få allt. ^^

Min klass blev tyvärr inte den bästa i vår årskurs, men det var kul ändå. :3 Och efteråt fick jag välja mellan att gå och leka med mina gamla kompisar, eller umgås lite med resten av tjejerna i min klass. Eftersom att jag aldrig riktigt umgåtts med några andra än mina "vanliga" kompisar så tyckte jag att det var på tiden, så vi alla gick på karaoke tillsammans.

Det var jätte-jättekul! :D Men alla var verkligen helt galet bra på att sjunga (utom jag och Yuka haha), så när det var min tur att sjunga kände jag pressen. Och jag tok-failade. T^T Meeen det är okej, de andra fick sig ju ett gott skratt. :P Sen mitt under allting blev det värsta jordbävningen, och TV:n trillade nästan ner från bordet. o__o Vi trodde att vi skulle behöva gå ut, men ingen kom och sa åt oss så vi fortsatte att sjunga. xD Keep calm and carry on typ.

Efter karaoken möttes nästan hela klassen på en italiensk restaurang, och så åt vi middag tillsammans. Mys.  Och efter det gick jag och lekte med mina nya kompisar! (Tjejerna på bilderna i purikura-inlägget här ovanför). De är verkligen helt underbara. <3 Jag vet inte hur jag ska överleva utan dem, och det känns så himla sorgligt att vi inte hittat varandra förrän nu. ;__; Men vi ska leka på torsdag, så det ser jag verkligen fram emot.

Det blev lite krångel när jag skulle hem, för jag var med mina kompisar i Yokosuka till halv elva på kvällen ungefär, så det gick inga bussar när jag kom till min station. På tåget skickade jag ett mejl till min värdpappa om att jag behövde hjälp hem, men innan jag fick något svar dog batteriet! >__< Usch, paniken. Han såg inte meddelandet förrän långt, långt senare på kvällen, men det löste sig ändå. Jag fixade det. :P Som tur var gick nämligen monorail-tågen (sådana där lustiga tåg som "flyger" fram över husen, hängandes under spåret) fortfarande.

Nu härnäst får ni en bild eller två. Enjoy~

Min underbara klass, 二年三組

Ser ni? Alla har olika tröjor! :D De tre svarta med vitt tryck är från min klass. ^^ Det här är dock inte alla elever (så klart), utan ungefär en fjärdedel (kanske lite mindre).

Ursäkta att det dröjde lite, jag har helt enkelt inte tid för bloggen längre.
じゃあね~ <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar