onsdag 13 juni 2012

Sista onsdagen

Nej, jag har inte glömt bort er. Jag har bara inte tid att skriva.

Men men, nu tar jag mig i kragen och skriver lite! När skrev jag sist egentligen? Det var nog precis innan vi åkte iväg till onsen (men det ska jag berätta om i ett annat inlägg). Så, sista tiden bara flyger förbi, och jag mår så himla dåligt. Visst, självklart ska det bli kul att träffa alla igen, men jag vill inte härifrån. Den här veckan har varit superjobbig. "Idag är sista måndagen", "idag är sista gången jag har lektion med den här och den där läraren", "idag är sista gången jag kan leka med den här kompisen", och så vidare.

Idag hade vi en vikarie på English writing-lektionen. Asahara-sensei (a.k.a. gubben som är ansvarig för mig, men som är dum och som inte hjälpt mig alls under hela året). Det var ren och skär tortyr. Var och varannan minut så frågade han mig helt randomly: "Så, Beatrice, hur säger du det här och det här på japanska?" och det var bara ord som jag aldrig ens hört förut (och som han knappt ens kunde uttala, mind you). Det var bara mig han frågade under hela lektionen. Och jag menar, det är ju inte bara jag som ska delta, plus att det är ganska taskigt att bara fokusera på en elev... Så, han gjorde i princip allt han kunde för att få mig att se så korkad ut som möjligt inför min klass. Jättekul. =__="

Resten av dagen var inte så underbar den heller... Jag hade min sista bildlektion, och jag älskar verkligen de lektionerna. Så himla lärorika och bra (flummet vi kallade för bild i ettan på gymnasiet kan slänga sig i väggen). Och jag har tur, för jag får ta hem de saker jag gjort! I vanliga fall behåller de dem nämligen på skolan för att kunna visa nya elever exempel på bra och dåligt gjorda uppgifter. :P

Och efter skolan, när vi hade kör-övning... Usch, då brast det. Tårarna bara strömmade, och när sången var slut och mina kompisar såg mig (jag står längst bak när vi övar för att jag är lång) så började de också gråta. "Bea-chan, stanna i Japan! Åk inte hem!" TT__TT Och mina nya kompisar blev också ledsna, för de (precis som jag) önskar att vi hade fått mer tid tillsammans. Åh, det är så pinsamt att gråta inför folk här, men jag kunde inte hjälpa det. Förstår ni då hur jobbigt det kommer att bli på fredag? Miyazaki-sensei vill att jag ska hålla tal imorgon under long homeroom, och så ska vi ha en typ av avskedsfest för mig efter det, så vi får se hur det går. Helst håller jag nog tal på fredag dock.

Idag gjorde jag nog också vad jag tror blir mitt sista besök på Starbucks. Inte lika sorgligt som det ovanstående, men i alla fall. Åh, och så måste jag berätta om hur klantig jag var igår!

På idrotten är vi nu klara med volleybollen, så vi har gått vidare till gymnastik (ni vet, kullerbyttor och sånt). Och så skulle vi hjula. Egentligen borde jag inte göra sådana saker, men eftersom att mitt finger inte gjorde särskilt ont tänkte jag att det kunde ju vara kul. Ingen bra idé. Visst, det var lugnt igår. Det gjorde inte särskilt ont, och jag har varit allmänt oförsiktig ända sen jag bröt fingret i alla fall. Men idag fick jag lida för det. Why? Jo, för idag tog min medicin slut, och det känns. Yay. >__< Argh, jag vet inte hur jag ska kunna sova nu... Meeen det kanske försvinner till imorgon? Jag kan ju alltid hoppas.

Imorgon ska jag kanske även leka med Momoko och Hideka. Jag ville leka med Shiori, Yuka och Mei också, men de är alla upptagna. ;__; Dock kan vi inte leka så länge, för imorgon fyller min värdsyster år, så vi ska äta rullbandssushi tillsammans.

Min väska är packad och klar, och jag tror att den väger lite för mycket. Åh, jag hoppas verkligen att jag inte måste betala övervikt. >__< Och sen har jag fått höra lite olika om hur mycket handbagaget får väga. Allt från fem till 23 kg. Sååå, vi får se hur det löser sig med packningen. Kan ju tala om att jag inte skickat något än, och det kan jag nog komma att ångra.

Nu ska jag bada och gå och lägga mig. Bilder kommer nog att komma upp när jag är hemma igen, eller möjligen på lördag kväll (när jag är på hotellet vid flygplatsen). Då kommer jag även att skriva inlägget om onsen i helgen! :3

じゃあね~ <3

1 kommentar:

  1. SV: Esch då, Oxford är säkert likt Cambridge på många sätt :) Så mig spelade det ingen roll!
    Jag har inte fått veta Vad familjen heter än...bara att jag blir placerad med en utlänning :3
    ALLTSÅ WAAAH DU KOMMER HEM PÅ TYP SÖNDAG!!! :D:D

    SvaraRadera