fredag 8 juni 2012

Gårdagen

Alltså åh. Jag dör lite inombords. Varför ska jag hitta världens bästa kompisar när jag bara har två veckor kvar? Och nu har vi inte ens en vecka. Det är fan inte rättvist.

Det känns verkligen helt surrealistiskt. Nu är det nästan slut. Det är hela tiden saker som jag gör för sista gången, och folk som jag måste säga hej då till. Jag har inte tid att träffa alla mina vänner, och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ingen varnade mig för att det skulle vara så här jobbigt att åka hem. Varje dag på varje lektion måste jag kämpa för att hålla tillbaka tårarna, men oftast går det inte. Då kan man ju säga att det är tur att jag har en plats längst bak.

Men för att prata om mer positiva saker så kan jag ju berätta om gårdagen. :3
Det som startade dagen var i och för sig inte så kul... Min sea breeze gick sönder i min väska, och eftersom att flaskan var helt full så dog typ allt i min väska. Bra där. =__=" Men mitt elektroniska lexikon som jag hade däri klarade sig som tur var.

Efter skolan så gick jag, Shiori-chan, Hideka och Momoko gemensamt till tåget. Mei och Yuka hade båda klubb (och det hade egentligen jag och Hideka också), så de skulle möta upp med oss andra senare. Tåget stod inne på perrongen ganska länge, och Momoko hade med sig Pretz (typ som Pocky), så vi bestämde oss för att spela Pocky-spelet. Och vad är det då? Jo, det går ut på att två personer biter på varsin ände av pockyn, och så äter sig båda in mot mitten (så snabbt man kan) och den som är först att vända sig bort förlorar. Och om ingen vänder sig så slutar det ju med att man pussar varandra, haha.

I Ofuna så gick vi och sjöng karaoke. Länge. Från strax efter fyra till kvart i nio. xD Men det var kul, så I didn't mind. Jösses, är det något man måste göra som utbytesstudent här i Japan så är det att gå på karaoke med japaner. Helt galet roligt. ;D Plus att många ställen har en drink bar där man får ta precis hur mycket som helst, och de har allt möjligt. Så jag drack åtta koppar matcha latte haha. ^__^

En annan lustig grej här i Japan, som jag inte nämnt tidigare för att den kan vara lite, eeeh, pinsam, är att japanska tjejer gärna tafsar på varandra. För att jämföra med varandra liksom. Men det kan faktiskt ge upphov till riktigt roliga situationer. xD Och tja, Shiori tycker väldigt mycket om "kurviga" tjejer haha. Så det kan hända att hon helt apropå ingenting kommer och känner lite. Tänkte att det kan vara bra för framtida utbytesstudenter som kommer hit att veta. ^__^" Så bli inte förvånade, det är (mer eller mindre) normalt.

Efter karaoken blev det i alla fall purikura, och sedan gick vi och åt italienskt. (^0^)v Supermysigt. <3

Och idag tog min svenska klass studenten! Grattis på er! Jag är avundsjuk, tro mig. :P
Men nej, nu är klockan alldeles för mycket, och jag måste packa ikväll. TT___TT Och jag måste plocka ihop lite saker inför onsen imorgon! :3

じゃ、またね~

2 kommentarer:

  1. Förmodligen för att du nu inne på slutrakan har kopplat av och vågar vara dig själv mycket mer än i början när du var rädd att "göra fel" "säga fel" osv. Du kan nu språket mycket bättre också och det gör ju sitt i sammanhanget. Du förstår förmodligen en hel del undertoner också. Spännande saker du är och har varit med om. Förstår att det känns trist att lämna dom men vi vill ju faktiskt också få vår del av dig. Nu har Japan fått nästan ett år. Så jobba på du och kom hem fort.....Kram

    SvaraRadera
  2. Hahaha, det enda jag verkligen inte klarade av i Korea var fan karaoke.. Du är awesome som ger dig på det, det ger mig dödsångest hahah..... Välkommen tillbaka bror (trots att du inte vill), så spenderar vi ångesttid, genomsyrad av att vi vill tillbaka!

    SvaraRadera