tisdag 29 maj 2012

Förberedelser

Idag hade vi träning inför 体育祭 (sportfestival) eller "スポーツフェスタ" som det heter på min skola. Problemet var att alla hade valt vilka grenar de skulle delta i när jag var sjuk här om veckan, så det enda det fanns plats för mig att göra var löpning. Och jag får liksom inte lov att springa enligt doktorn (eller vara med på idrotten heller för den delen)... Så, det slutade med att vi bestämde att jag skulle vara med och heja på alla i stället. Och ärligt talat, det är inte mig emot. :P Det hade varit kul att vara med, visst, men nu får jag leka hela dagen istället. :D

Ah, och helt apropå ingenting under idrottslektionen så kom Namegaya-kun och satte sig bredvid mig. Vi hade aldrig pratat förut, så jag blev lite förvånad (minst sagt) över att vi kunde sitta och prata och skämta i en hel halvtimme utan några som helst problem. Nu menar jag inte bara att språket skulle ha kunnat vara svårt, men som ni vet så umgås tjejer och killar inte så mycket, och vi som aldrig pratat förr liksom... Ja, jag trodde väl att det skulle bli lite stelt och konstigt. Men icke! Han var supertrevlig. :3 Och förhoppningsvis vågar de andra killarna prata lite mer med mig nu också. Alla verkar fortfarande tro att jag inte kan någonting haha. xD;

Föresten, vi har börjat med ett nytt, lite halvskumt ämne. Typ "hur man tar hand om små barn". Jag älskar det! Idag fick vi lära oss att göra japanska loppor! Alltså, sådana där pappersaker som man vrider och vänder på, och som har olika färger. Fast lite annorlunda då. :P Och läraren är en hurtig liten tant som är hur cool som helst.

Åh, jag vill verkligen inte åka härifrån. Jag får ångest och en klump i halsen varje gång jag tänker på det. ;__;
Ikväll har jag liksom provpackat för att se till att jag får plats med allt. Inte kul. Alls. Och jag har bara 13 skoldagar kvar, och jag har inte tid nog att träffa alla mina kompisar, och jag får bara panik. Usch, jag vill inte.

Nåväl, jag kan ju också berätta att det varit storm idag, mer eller mindre. Dock var det bara blåsigt när jag var ute, så det var ingen fara. Vad som var mindre kul var att när jag var på väg till bussen med händerna fulla så blåste kjolen upp till hakan ungefär. Det var... pinsamt. >__< Men vad gör man?
Oh, och inatt vaknade jag av en jordbävning. Fast det är kanske inte så spännande att höra om längre? Det händer ju hela tiden menar jag. (o^__^o)

じゃ、またね~

4 kommentarer:

 1. Jag läste nånstans att jordbävningen var stark, var den det? :3
  Det kanske verkar konstigt men jag tkr inte att jordbävningar är ointressanta haha så skriv på du om det xD

  SvaraRadera
 2. Nu jäklar blir du aldrig bli av med mina kommentarer mohahahahaha <3

  SvaraRadera
 3. Jordbävningar och killar som vågar komma och prata när det bara är några dagar kvar. Näru nu är det på tiden att du kommer hem och får känna den svenska myllan under fötterna. Och om inte det räcker så kan jag berätta att poolen är fylld och väntar på doppvärmare som är vana vid kyla och förkylningar.

  SvaraRadera
 4. Känn ingen panik Bea, din familj saknar dig här hemma! Glöm inte det! ;)

  SvaraRadera