torsdag 3 maj 2012

Explosioner och karaoke

Ah, det är så nice att vara ledig~ :3

Ja, idag var alltså första dagen på mitt lilla mini-lov, men jag kan väl inte direkt säga att jag gjort så värst mycket. Jag blev väckt strax efter fem på morgonen av att blixten slog ner alldeles intill huset. Jag var inte medveten om att det var oväder ute (jag sov ju), så jag fick panik och trodde att vi blivit bombade av Nordkorea. Japp. Smart tjej. Inte första gången det händer heller...

Det är nämligen så att relationerna mellan Japan och Nordkorea inte är de bästa (men det vet väl de flesta), och det har varit en del nyheter om att Nordkorea håller på att testa nya kärnvapen. Så då blir man lätt lite skrämd när hör världens explosion alldeles i närheten. Jag bor ju inte jättelångt från Toyko och Yokohama menar jag... =__=" När jag lugnat ner mig lite förstod jag ju att det såklart inte varit en bomb, så istället trodde jag att det var en gasexplosion, för jag har hört att de är vanliga i Japan. Haha, jag är förvirrad när jag är nyvaken... >__< Sen hörde jag i alla fall regnet och fattade att det bara var blixten, så då kunde jag somna om. Som jag sa: Smart tjej. >__<

På kvällen åkte jag, Otousan och Chika in till Fujisawa för att möta en amerikansk tjej och gå på karaoke. Från början var det tänkt att bara jag skulle gå, men ju fler desto bättre! :D I alla fall när det gäller karaoke. :P Jag hade aldrig träffat henne förut, utan i själva verket var det Otousan som föreslog att vi skulle ses. Det är nämligen så att hon bor hos en utav hans vänner, och hon är också en utbytesstudent. Ja, fast på universitetsnivå då. Tess hette hon, och hon var supertrevlig.

Och hon var helt galet bra på att sjunga! o__o Jösses, när vi sjöng en duett från the Phantom of the Opera så blev vi alla helt golvade. Hon var värsta operasångaren! Vi sjöng den tillsammans, men eftersom att jag inte kan sjunga höga toner för fem öre så fick jag sjunga fantomens del. Ahahaha... -__-"

Imorgon bär det av till Tokyo för att hjälpa till på orientation. Utav japanerna så är det nio tjejer och en kille, och så ska det även vara ett gäng amerikanska lärare. Kul kul! (^-^) Mindre kul är att resan dit kostar mer än tusen yen enkel resa, men det är sånt man får ta I guess. Nu är klockan dessutom förbi ett på natten, och jag måste upp tidigt, så nu går jag och lägger mig.

お休み~ <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar