tisdag 8 maj 2012

疲れた

Åh, paniken. Tydligen har vi glosförhör på engelskan imorgon, och jag har inte pluggat. "Men det är väl inte särskilt svårt" tänker ni kanske. Jo, när det visar sig att det var 20 sidor med glosor och inte två. >__< Visserligen är det lätta ord, men de har en massa kompliceraden kanji som jag inte lärt mig än. Och det är där problemet ligger. Det tog liksom två och en halv timme att bara skriva av allt. Nu är klockan halv tio, och jag har bara läst igenom allting en gång. Jag är redan supertrött, men jag måste nog stanna uppehela natten. Jag är körd. >__>""

Nu har det blivit riktigt varmt här, så ja behöver inte längre ha på mig kavajen när jag går till skolan! Det konstiga är dock att jag inte kommer ihåg någon övergång då temperaturen var behaglig, utan det har liksom gått direkt från svinkallt till apvarmt.

Varmt väder betyder också att monstren har kommit tillbaka. Japp, vi talar om de enorma, jätteäckliga spindlarna. När jag tände lampan och gick in i mitt rum satt det liksom en på väggen alldeles intill mig. >__< Det var nästan så att jag skrek, men jag stoppade mig själv. Jag vände mig bort i två sekunder för att hitta något att, ehum, dräpa den med, och när jag vände mig tillbaka var den borta. o__o Paniken. Usch usch usch, mitt rum är ganska stökigt just nu, och den kan vara precis vart som helst! Buhuhu, tänk om den sitter i min uniform eller något... Usch, jag kommer inte kunna sova inatt. (TT0TT)

Avslutningsvis kan ni få se en bild som min mamma tog på Malte häromdagen där hemma i Sverige. Har jag inte världens sötaste hund så säg? <3

じゃあね

1 kommentar:

  1. Tur att vi besökte dig när vi gjorde så att vi slapp stifta närmare bekantskap med monstren. Lycka till i morgon, jag ska tänka på dig. Som Maltes fotograf och (ena) matte är jag partisk och håller med dig till fullo om Maltes söthetsgrad ;)
    Kram kram mamma

    SvaraRadera