måndag 7 maj 2012

題名

Okej, idag har ett gäng random småsaker hänt som jag tänkte berätta för er om. Inget ordentligt inlägg alltså, men jag tror knappt att det är någon som läser längre förutom mamma och pappa, så det gör kanske inte så mycket. :P

Först så kan jag ju berätta om biologilektionen. Biologi är ett utav de roligaste ämnena just nu, för vi gör experiment och har laborationer nästan varje lektion. Hur som helst, idag när vi kom in i klassrummet så hade vi alla fått varsin glasbägare med någon nästan svart vätska. Läraren sa inte vad det var, men jag kände på mig att det var något äckligt. Och oj så rätt jag hade, för det visade sig vara grisblod. Mums. Eller inte.

Alltså blää, det var verkligen näst intill svart, och då kom jag att tänka på blodpudding. Som jag älskade att äta med socker på när jag var liten. Vi frickin' äter blod i Sverige! Och jag tog socker till liksom... Usch usch usch. >__<"""

Anyway, vi fick hälla i något som såg ut som vatten (men som obviously inte var det), och då exploderade det (ja nästan i alla fall) och så hamnade det blod över hela bänken. Lovely. Meeen det var roligare än mattelektionen i alla fall. Där råkade jag somna, hehe.

Ah, och idag fick jag ett foto med hela min klass på! Tydligen har de tagit det under skoltid, men jag var inte där då. Fast det är jättekonstigt, för de enda dagarna som jag varit borta vet jag att de inte tog det. Jag var nämligen tvungen att ta en bild på bara mig innan dagarna jag var sjuk, och den har de redigerat in lite awkward i luften ovanför min klass. Jättevackert. :P

Just nu håller vi på att föreberda en massa inför bunkasai som ska vara i september, och det känns jättekonstgt. Jag menar, vi väljer ut låtar som vi ska göra danser till, vi planerar hur vi ska fixa vårt klassrum och pratar om en massa roliga teman. Och det känns verkligen som att det kommer att bli jättekul. Sen kommer jag ihåg att jag inte kommer att vara kvar då. Konstig känsla, helt klart. Snart är det över liksom.

Nåja, moving on. Efter skolan när jag var på väg hem så kände jag hur någon knackade mig på axeln. Det var en tjej jag aldrig sett förut, men det visade sig att hon också är en utbytesstudent, och att hon kom hit i april. Jasmin heter hon, och hon är från Tyskland. Tydligen ska hon bara stanna till i juli, för egentligen är hon ett år för gammal för det här programmet, men vi ska försöka hitta något tillfälle att ses. Superkul var det i alla fall! c:

What else, what else. Tja, jag satt en stund på mitt älskade Starbucks med en Matcha Frappuchino (めっちゃ美味しかったよ~ <3) och spenderade lite kvalitétstid med min kanjibok. Och när jag kom hem fick jag hjälpa till att göra gyoza. ^-^ Om ni inte vet vad gyoza är kan ni läsa om det i det här inlägget.

じゃ、またね~

7 kommentarer:

 1. Men hallå Bea, jag kollar varje dag om du skrivit något nytt! Så de så! :P

  *kram*

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad att du skriver för det är alltid kul att läsa! Man vill ju veta vad du är med om där borta.
  Kram kram mamma

  SvaraRadera
 3. Din blogg är jätterolig och underhållande att läsa, så fortsätt gärna!! :)

  SvaraRadera
 4. Beeeeaaa, you know, du har en mass hemliga stalker, du vet bara inte det, jag e typ en av dem xD
  att kolla på din blogg e min dagliga rutin!! xD och alltid längtar efter nästa inlägg och vill alltid veta mer :3

  tror du sa att du gillar kommentarer på ditt förr förra inlägg, men problemet e att mina kommentarer failar alltid, jag menar att den kommer aldrig upp, syns aldrig O.o vet inte om det e fel på min dator eller blogspot...
  om du ser detta som jag har skrivit nu , coolt, jag lyckas, finally, 3 av alla 1000 gånger man har försökt xD
  eller jag börja skriva på facebook istället? fast det känns så konstig och kommentera i fb istället? eller?

  carmen

  SvaraRadera
 5. Jag kommer in här nästan varje dag ^^

  SvaraRadera
 6. Jag går in på din blogg och kollar om du skrivit något varje dag nästan. Jätte roligt och intressant att läsa eftersom jag själv vill åka till japan så tröstar det lite att läsa så fortsätt att skriva :D , har inte precis kommenterat innan men vi finns här :P

  SvaraRadera
 7. Vi är fler än du tror som följer dig. Vi är bara lite dåliga på att kommentera, kanske.
  Blodpudding och SOCKER....knasigt.
  Kram från Carina

  SvaraRadera