torsdag 19 april 2012

Träningsvärk

Igår hade jag min första badmintonträning! Waa, jag har träningsvärk~ Men det känns bra, det visar ju att jag har rört på mig lite. ^^ Det var superkul, och träningen var lång. Tre timmar! Och utav de tre timmarna fick jag spendera en hel timme på att serva. :P Det är svårt med all teknik, men det är så roligt att tiden bara flyger. När jag kommer hem har jag inte tid att göra särskilt mycket, utan det är bara att äta, bada och gå och sova. Därför blev det inget inlägg igår. ^-^"

Idag hade vi "Health" för första gången sedan lovet, och vi har fått en ny lärare. Han är jätteung, och om han hade haft på sig skoluniform hade jag verkligen trott att han var en elev. Haha, alla behandlar honom som en storebror snarare än en lärare. :'D Det är galet hur unga japaner ser ur helt enkelt.

Idag hade vi även mer idrottstest. Vi skulle bland annat hoppa jämfota så långt vi kunde, och det var jättesvårt! o__o Imorgon är sista testtillfället, men då ska vi vara inomhus och, öhm, lyfta tunga saker. Och göra sit-ups. Woop woop!

Oh, och jag älskar verkligen min nya klass! Jag har fått en massa nya kompisar, och det är så himla sorgligt att jag ska hem om två månader! ;__; Två av dem (Haruka och Mei), är med i badmintonklubben, och alla andra (fast framför allt Hikaru och Mishio) pratar jättemycket med mig och ställer en massa roliga frågot om Sverige. Först gjorde de, som så många andra, misstaget att tro att Sverige och Schweiz är samma land, men nu har jag lärt dem hur det ligger till. Åh, alla är så fina och snälla, och jag vill inte åka härifrån. 60 dagar kvar.

バイバイ~ <3

1 kommentar:

  1. Kul att du tyckte om badminton! Jag tycker också att det är roligt :)
    Kram kram mamma

    SvaraRadera