måndag 20 februari 2012

Smidig tjej

Jag är ganska klumpig. Och med ganska menar jag jätteklumpig.

Just nu på idrotten så håller vi på med dans. Först var det lite folikdans, sen aerobics och nu måste vi göra en egen koreografi. I min grupp är det ingen som gör något, och idag var näst sista lektionen i det här momentet. Så jag tänkte att jag kunde ta tag i det och få saker och ting gjorda, och började visa några enkla steg som vi kunde göra.

Helt plötsligt vobblar jag till i fotleden (kan man säga så?), och drattar på ändan. Dessutom är jag osmidig och tar emot mig med handen, precis som man inte ska göra. Jag trodde seriöst att jag brutit både handleden och fotleden. Ah, så himla klumpigt. =__="
Anyway, efter ett tag kunde jag resa mig upp, och även om det gjorde ont (och var sjukt pinsamt) så kändes det helt okej. Handen var värre än foten i alla fall. Så vi gick till lärarrummet och bad om ett kylplåster, och jag tyckte att det bara gjorde det värre men det var säkert bra.

När jag kom hem så gjorde handleden nästan inte ont alls, men foten var jätteilla. Jag kunde inte stå, inte gå, inte röra den. Det var mindre kul. Sen lyckades jag tajma in det med influensa eller något, så jag hade feber också. Yay~ Haha, jag hade 39 graders feber, och ändå sa min värdsyster att jag skulle ställa väckarklockan på vanlig tid, och se efter om jag fortfarande hade feber när jag vaknade nästa morgon. "Ja, har febern gått ner lite så kan du ju gå". Ah, japaner är verkligen supermänniskor...

じゃ、またね~

2 kommentarer: