lördag 11 februari 2012

Sjuk igen

Imorgon är det bio på schemat! Första gången jag går här i Japan. Det ska bli en spännande upplevelse, för av vad jag har hört så beter sig japaner lite annrolunda från svenskar när det kommer till att gå på bio.
Det är jag, Peter, Veronica och Tuukka som ska gå, och jag vet inte om jag sagt det redan men det är "the Girl With the Dragon Tattoo" som vi ska se.

Jag har kommit fram till att jag faktiskt tycker bättre om skolan än helgerna nuför tiden. Eller tja, om jag har något planerat så föredrar jag ju helgerna, men det är ganska tråkigt när man inte har det. Jag är inte diciplinerad nog att plugga, så det slutar oftast med lite för mycket tid framför datorn eller med en bra bok. I skolan kan jag ju inte göra så mycket annat än att plugga, så där blir saker och ting gjorda!

Idag har jag gjort nada. Jag har blivit dunderförkyld igen, så jag mår som jag mår för stunden. Dock har vi gjort okonomiyaki här hemma ikväll, och Chikas kompis kommer över. Det var nice. Anyway, förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Jag har också fått reda på att the GazettE ska ha en konsert om knappt en månad! Aaaaah, jag vill verkligen gå, men jag vet inte om det är möjligt. Ingen vill komma med, och min värdfamilj är inte så jättepepp på att låta mig gå själv med tanke på att det är i en annan prefektur, det kommer att vara sent på kvällen och det kommer att finnas en massa, hm, "speciella" människor där. Så jaa, vi får se. Men jag vill verkligen. Om jag inte går då så kommer jag aldrig få chansen igen! Nåväl, jag får se om jag lyckas få tag på biljetter imorgon. Får jag inte det så är ju problemet löst. :P

Nu ska jag gå och dricka te. Puss på er. <3

じゃ、またね~

4 kommentarer:

 1. Snorig igen? Du verkar ha svårt med friskhten Bea! Krya på dig! Försök att plugga hårt nu. ;)

  SvaraRadera
 2. FRISKHETEN! mmm.....

  SvaraRadera
 3. Krya pa dig snabbt. Inget att ga och dra pa. Nu sitter vi och vantar pa bussen som skall ta oss till Phuket och flygplatsen.

  SvaraRadera
 4. Krya på dig vännen!
  Kram mamma <3

  SvaraRadera