lördag 4 februari 2012

Klockan är mycket

Ah, klockan är nu alldeles för mycket, och snart är det dags att gå och sova.

Idag åkte jag, Chika och otousan iväg för att handla lite. Otousan var bara med oss över lunchen dock. Åh, vi åt gyudon~ Det är en av mina favoriträtter! <3 Om ni kommer till Japan måste ni prova det.

Anledningen till att vi över huvudtaget åkte någonstans var för att jag skulle köpa nya böcker så att jag kan plugga till JLPT i juli, men när vi kom fram till bokaffären visade det sig att jag måste köpa åtta böcker för sammanlagt mer än tusen kronor... Känns ju sådär, med tanke på att det inte ens är helt säkert att jag kan ta provet. =__=" Nåväl, jag köpte dem inte, men jag kanske gör det imorgon när jag leker med Veronica. c:

Efter det gick vi vidare till book-off, vilket är en bokaffär som säljer begagnade böcker för typ tio kronor styck. Jag köpte fem stycken. Helt klart värt det.

Oh, och idag konverterade jag till det japanska modet och köpte tantkläder. Yay~ Åh, det är japanskt mode i ett nötskal, men jag kommer aldrig kunna ha det på mig i Sverige. ;__; Vi hittade nämligen en affär där de har både skor och kläder som jag kan köpa! De har sina nackdelar att vara lång och ståtlig här i Japan, så det var riktigt trevligt att kunna shoppa ordentligt. :3

じゃ、またね~

2 kommentarer:

  1. Hur tror du att det skulle funka att som vegetarian bo ett år i Japan? ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag ska vara helt ärlig så skulle det vara ganska svårt. Japaner äter väldigt mycket fisk, och även en hel del kött, och det finns inte många helt vegetariska rätter. Men visst är det möjligt. :)

      Radera