onsdag 22 februari 2012

Inte mycket nytt

Det är verkligen inte mycket som händer just nu. Vi hade halvdag igen idag (det verkar som att vi alltid har det på onsdagar nu för tiden), men jag vet inte varför. Imorgon tror jag att vi ska ha uppvisning med den där hiphop-grejen vi gjorde för typ två veckor sen. It should be fine. Grejen är att jag är längst fram när vi gör den allra svåraste delen, och man behöver jättemycket utrymme för att göra den ordentligt, men det finns inget utrymme. Alls. o__o Så ja, lite halvkrångigt.

Ååh, på bilden idag så failade jag helt. Vi skulle börja måla porträtt med oljefärg eller något i den stilen, och vi har hållit på med skisserna jättelänge. Och vad gör jag? Jag kladdar ut fel färg på duken. Bra jobbat Beatrice, bra jobbat. =__="

Imorgon är även sista lektionen som vi kan göra vår dans på idrotten. Min fot mår väl, hm, okej, så jag kanske kan vara med ordentligt. Fast på sätt och vis hoppas jag att jag inte kan det, för det vore bra om de andra i min grupp gjorde något de också... Nee, det är taskigt, klart jag ska vara med.

På måndag ska jag även hålla mitt tal om Sverige. Yay~ >__<""" Usch, ångesten. Jag vill verkligen inte. Det är skrivet nu i alla fall, så jag har tre dagar på mig att lära mig det ordentligt. Det borde väl funka? Sen vet jag inte heller hur jag ska göra med den där modellandet nu i helgen... Det skulle kanske vara en kul upplevelse, men jag är inte direkt modellmaterial. De vill ju bara ha mig för mitt långa vackra hår att jag är utlänning.

Idag har jag funderat lite mer på vad jag ska göra efter gymnasiet. Universitet i Japan, USA eller Oxford? Au Pair i Nya Zealand? Engelskalärare här i Japan eller kanske i Korea? Det finns ju så mycket man kan göra, men jag är inte helt säker på vad som blir bäst. Något som är säkert är i alla fall att jag inte kommer att bli långvarig i Sverige. :3

じゃ、またね~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar