onsdag 8 februari 2012

Fokuserad

ARGH, jag avskyr att försöka komma på nya titlar till varje inlägg. Det är svårare än man kan tro!

Idag hade vi av okänd anledning halvdag i skolan, men det var inte mig emot. Dessutom hade vi inte det schema vi brukar ha, utan vi hade random lektioner. Med andra ord, ingen matte! やった~
Jag failade lite igår och pluggade bara ordentligt på en lektion, så jag tog igen det idag med att plugga konsentrerat på alla lektioner. Inget bokläsande eller sudoku-lösande. Bra jobbat, no?

När skolan var över begav jag mig till Ofuna för att ta ut pengar. Jag hade bara hundra kronor kvar i plånboken, och jag var tvungen att köpa ett telefonkort senast idag, för annars skulle det bli problem. Grejen är att det billigaste telefonkortet kostar 3000 yen, så därför var jag tvungen att fixa cash snabbt som tusan. Men mitt bankkort tycker inte om mig, så jag har inte kunnat ta ut pengar på ett tag, och idag var inget undantag. Så jag fick åka hem och hämta mitt andra kort, och sen åka tillbaka igen, men det funkade inte heller! Men jag testade med mitt vanliga kort en extra gång för säkerhets skull, och då gick det. Puh.

Så jag fixade telefonkortet, och sen slog jag mig ner på Starbucks för att plugga lite till. Åh, om de bara hade haft någon typ av poängkort där... Jag skulle få så mycket gratis kaffe~ Nåväl, drömma kan man ju.

I vanliga fall har jag japanskalektion på onsdagskvällarna, men min grupp har fått en ny lärare och jag är inte så pepp... Så jag tänker inte gå nu i februari, men jag kanske börjar igen i mars. Vi får se. Dock så pluggar jag faktiskt riktigt bra på egen hand, så det kanske inte blir något problem. Nej, det krångliga är att jag är trött i skolan, men hemma kan jag inte heller plugga för alla är så högljudda och stökiga... Så det blir mycket tid och pengar på Starbucks den här månaden. Men det är okej. I don't mind. c:

Ah, jag vet inte vad jag ska skriva. Inget av det här var ju särskilt intressant. Förlåt. Jag sa att jag skulle försöka skriva om roligare saker, men jag har ett vanligt, tråkigt liv här. Förlåt förlåt.

1 kommentar:

  1. Men vi gillar att läsa om ditt 'vanliga' och 'tråkiga' liv, det är inte tråkigt alls :)
    Kram kram mamma

    SvaraRadera