tisdag 21 februari 2012

タイトル

Om ni är söta så kollar ni inlägget här nedanför också. Jag vet att jag inte skrev något igår, men jag har uppdaterat det nu.

Idag gjorde jag precis som jag blivit tillsagd, det vill säga steg upp 06:00 och kollade om jag fortfarande hade feber. Det hade jag, men den var inte lika stark (varm? hög?) som igår, bara 38 grader. Dessvärre var foten fortfarande inte bra, så jag kunde inte ta mig till skolan oavsett.

Så idag har jag sovit, sovit och sovit. Och kollat lite How I Met Your Mother. Jag fick även lite mejl från mina klasskompisar som undrade hur det var med mig. Gulligt att de bryr sig. <3

Ikväll ska jag få hjälp av Chika att skriva mitt tal om Sverige och skillnaderna mellan Sverige och Japan. Usch, jag vill verkligen inte hålla tal, men om jag får det gjort idag så har jag fem dagar på mig att memorera det, så det borde gå bra.

Och just det, ikväll ringde Terui (min områdesrepresentant om ni kommer ihåg) och bad mig att komma in till Tokyo på lördag. Tydligen vill någon designerskola att jag och några andra utbytesstudenter ska komma dit och vara modeller. Jag vet inte riktigt om jag vill det dock, men vi får se...
Annars har jag inte så mycket att skriva om. Det blir liksom så när man är hemma och är sjuk. Sorry.

じゃ、またね~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar