söndag 19 februari 2012

3時まで寝た。。。

Jag är sjuk igen. :c Jag hann precis bli frisk, och så kom det tillbaka. Kanske för att jag umgås med en massa sjuka japaner hela tiden, eller för att det är svinkallt överallt, men ändå. No me gusta.

Min plan idag var att städa, plugga och fixa en massa viktiga saker. Istället sov jag till tre, skypeade lite och bokade hostell inför konserten. Och kollade på lite mer Heroes. I den takten jag håller nu så kommer jag inte att ha något kvar att se om en vecka... Illa.

Sen har jag en liten fråga. Om man åker till Japan som turist, vad vill man göra då? Är det för shoppingen, maten eller sevärdheterna? Jag har så svårt att tänka mig vad det skulle kunna vara, nu när jag bott här i ett halvår. Och tja, jag känner att jag borde ta till vara på tiden som är kvar och ge mig ut och se saker. Jag vet bara inte vad jag ska hitta på... Så tips uppskattas. :3

じゃ、またね~

2 kommentarer:

 1. lite av varje, upplevelse liksom, nr. 1 mat anser jag ,men annars sevärdigheter, shopping ;D

  typ dra till nån sevärdig plats och slå dig ner i nån resturang efteråt etc.
  shibuya kanske du redan har varit, men shopping e väldigt nice too! ibland måste man inte köpa stuff, typ fönstershoppa lite xDD Japaner har så sjukt coola och roliga prylar ibland :3

  dra till tokyo tower? öö ghibli museum, akihabara, kyoto, natur delen av japan & prova på meeeer olika slags mat :))


  hösten e över så ska inte snacka om det, men nu på våren, sök upp festivaler!! :DD

  när du ändå i japan så börja med de ''kända, roliga turist ställen'' :))
  (Y)

  SvaraRadera
 2. Jag ska till Japan nu på sportlovet, och jag tycker bara Japan är ett så himla awesome fantastiskt land. :3 Vi ska nog mest bara gå runt i affärer och kolla på människor (ja, du fattar... xD) Det är ju verkligen på andra sidan jordklotet.

  Kram♥♥

  SvaraRadera