måndag 30 januari 2012

私はもっと日本語を勉強しなくちゃ。。。

Idag var det halvdag igen! Yeah~

Tanken var att jag, Risa, Rika, Eri, Nana och Miyu skulle ta tillfället i akt och äta lunch på Sweets Paradise, men dessvärre hade Nana jobb och Risa var sjuk... Så vi kunde inte gå. ;__; Men det är okej, för vi bestämde att vi ska ta det någon gång i februari i stället, och dit är det ju inte särskillt långt! ^-^

Första lektionen idag var idrott, så återigen skulle vi "dansa". Ni kommer vl ihåg vad jag berättade om "dansandet"? Det var inte bättre idag. Gud, vi är så himla dåliga... Men det gör det hela mycket roligare. :3 Hur som helst så fick vi veta att vi bara ska ha folkdans i kanske en vecka till, och sedan är det dags för något nytt.

Och vad ska vi göra då? Jo, idag fick vi dela in oss i små grupper, och alla fick varsin skiva med samma fem låtar på. Uppgiften är att vi själva ska koreografera en dans som vi sedan måste visa upp för alla. o__o
Yaaay~ Det värsta är ju att ingen utav låtarna är särskilt dansvänlig... En av dem var liksom en Enya-låt. >__<" OCH vi måste kanske visa upp dem på taiikusai (sports festival) i sommar. Ännu mer YAY~ Ahahaha, det är tur att jag har tre personer som faktiskt kan dansa i min grupp... Annars hade vi varit körda.

Resten av dagen var jag duktig och pluggade in nya kanji. Jag ska ha ett test på onsdag, huvva. Men det är bara bra, för det gör så att jag pluggar mer. Faktum är att jag var så motiverad att jag tog en sväng till Starbucks efter skolan och pluggade lite till. c:

Ikväll har jag, okaasan och Chika suttit och fangirlat över en massa snygga koreaner. Yeah, min värdmamma är helt galen i koreanska draman och koreansk musik. Ganska kul. C:

じゃ、またね

1 kommentar:

  1. Det låter som om du har det bra där borta! :)

    SvaraRadera