lördag 17 december 2011

Familjen 小川

Wiho, jag lever! :D

Flytten gick toppenbra, och nu myser jag hemma hos min nya värdfamilj. Jag tror att jag under den här dagen har pratat mer med min nya värdsyster än jag gjorde med alla mina värdsyskon under hela tiden jag bodde hos familjen Hirose. Det känns som att det här kommer att bli toppen!

Min Otousan (yes, jag får kalla honom det) och Chika pratar både lite engelska, så om jag verkligen inte förstår så kan de hjälpa mig. Min Okaasan å andra sidan, hon talar ingen engelska, så där blir det bra träning. Huset är verkligen jättefint, och jag ska visa er bilder så snart som jag kan ta några utan att verka som ett creep.

Som sagt så fick jag inte plats med allt i min väska, och den var verkligen fylld till max! Så när vi skulle åka gick den sönder... (.__.)" Men då var Taiji snäll och sa att han kunde köra oss till mina nya familj. Det var lite awkward, men verkligen jättesnällt av honom. Och det var det sista jag såg av familjen Hirose. Ingen av mina värdbröder sa hejdå, och alla var borta när jag åkte... Lite sorgligt, men det är inte mycket att göra. Vi kanske ses någon gång igen~

Men men, back till nya värdfamiljen. De är helt underbara! Jag älskar dem! Otousan är jätterolig, och han skämtar med mig en hel massa, och min värdsyster Chika är supersnäll och hon har hjälpt mig med ett helt gäng saker idag. Hon och jag gick bland annat ut och åt ramen tillsammans, och imorgon ska vi gå och shoppa. :3 Finally lite ordentligt sällskap. Me gusta. Jag och Chika delar rum, men det finns skjutdörrar så att vi kan få separata rum om vi vill.
Okaasan är också jättetrevlig, och hon har erbjudit sig att göra obento till mig varje dag! Nu är det slut med att behöva köpa samma lunch varje dag, och det känns bra.

Jag kommer fortfarande att behöva gå upp lika tidigt, för jag måste ta en buss som går fem i sju, men egentligen skulle jag kunna åka en halvtimme senare och ändå komma i tid. Det är bara det att vi tänkte att vi ska åka tillsammans till skolan de första gångerna, så att jag inte åker fel. :3

Jag har inte fri tillgång till internet, utan jag måste koppla in min dator intill värdfamiljens dator, men det funkar. Jag tror att det är bra för mig, för jag kommer garanterat inte att spendera lika mycket tid framför datorn som tidigare. Men nu har jag ju också en värdfamilj som faktiskt vill prata med mig. Något annat som är lite speciellt är att de inte har någon TV, och i min förra värdfamilj stod TV:n vid köksbordet igång 24/7, så det kommer ta ett tag att vänja sig vid. Men Chika har en TV i sitt/vårt rum, så ikväll har vi kollat på Conan tillsammans.

Enda bilden jag hunnit ta. Dessvärre var inte Okaasan hemma än, så det är jag, Otousan och Chika.
Hur som haver så kommer jag inte att kunna uppdatera lika mycket som tidigare. Det kommer garanterat att bli minst ett inlägg i veckan, men mer än så kan jag inte lova. Då får ni räkna med att bli sittande en halvtimme, men det är kanske okej? Jag ska satsa på två till tre inlägg, men som sagt, jag vågar inte lova att det går. Plus att jag faktiskt vill fokusera på mitt liv här, men det kanske ni förstår. :3

Det här är en chans för mig att börja om, och en chans att göra det här året till vad jag vill att det ska vara. Och tro mig, jag kommer att ta till vara på den.

じゃ、またね

7 kommentarer:

 1. Men va roligt att läsa! Verkligen! Ha det superbra och hälsa din nya familj så gott från din svenska familj! ;)

  *kram*

  SvaraRadera
 2. OOOO vad glad jag blev nu!!! En leende Beatrice med ett par leende värdföräldrar. Det känns underbart att se. Jag för min del väntar gärna på dina rapporter fast jag går in och kollar varje dag. Är den nya familjens hus lika kallt som den förra? OOOO vad jag är nyfniken!!!
  STOR KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad kul att läsa vännen! Vad roligt att det känns så bra :) Mormor, morfar och moster hälsar så gott! Kramar från mamma

  SvaraRadera
 4. Nej va underbart roligt!!! Jag blir så himla glad!! xD Jag vet inte om du har skrivit detta i dina tidigare inlägg, jag ska gå igenom dem snart.. har precis kommit hem från Barcelona.. Men vart bor du nu? Ligger det närmare skolan och stan? xP
  Men åå vad glad jag blir!!! xD <3<3<3

  SvaraRadera
 5. Låter superbra B!!:) men du kan alltid kolla Gossip Girl via datorn om det behövs ;) och jap, ni hade ju TVn också på 27/4 hos er.. ;) Vill höra mera av dig och vill veta hur julen och nyår går för dig:) Jag ska träffa din familj på lovet så vi kanske kan skypa då tillsammans? Eller?

  EN STOOOOOOOOOOOOR KRAM FRÅN NIN FÖRSTA VÄRDSYRRA:)heheh<3

  SvaraRadera
 6. Åh vad glad jag blir för din skull! Finally! :D

  SvaraRadera