söndag 11 december 2011

エリン、誕生日おめでとう~

Har inte varit särskilt produktiv idag. Inledde liksom dagen med att sova till ett...
・__・"

Hur som helst, jag har ändå lyckats med att nästan städa mitt rum. Det ser liiite bättre ut nu än innan, och det är alltid något. Jag ska fortsätta efter att jag badat, för jag orkar inte nu. :P Jag måste få det rent och fint till nästa helg, för då ska jag kanske flytta. Det är inte helt säkert än, men typ 95%. Så ni som hade tänkt att skicka något till mig, vänta ett par dagar så att jag kan ge er min nya adress.

Ah, just det! För ett tag sedan så läste jag på Sofias blogg om att japaner gärna tar varandras paraplyer när det regnar. Det är ingen som tycker att det är konstigt, och om man inte har ett så tar man hele enkelt någon annans. Jag hade aldrig sett det här, så jag tänkte "händer det verkligen så ofta?". Här om dagen fick jag svar på det.

Någon tog mitt paraply. :c Men not to worry, för mina kompisar pekade på ett annat paraply och sa "ta det där". Det var liksom inga problem, men det kändes lite fel att bara ta det. xD Jag tror att jag ska köpa ett ihopfällbart paraply, för då kan jag ha det i väskan och då kan garanterat ingen annan än jag komma åt det. Problem solved.

Idag var det även min lillasyster Elins födelsedag! Jag fick vara med via Skype och sjunga på morgonen, och det var riktigt mysigt. <3 Haha, min värdfamilj måste ha undrat vad jag höll på med när jag helt plötsligt började sjunga högt och falskt på svenska...

じゃ、またね~

2 kommentarer:

  1. Vi uppskattade alla din skönsång, dagens födelsedagsbarn uppskattade det alldeles speciellt :) Kramar från oss alla ♥

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte ju att det var riktigt trevligt att se dig sitta där i Elins säng. Även om det var i form av en Lap Top. (fick se det på bild)Titta där sitter Beatrice sa modern och pekade på datorn.

    SvaraRadera