tisdag 29 november 2011

Varning

Jag inleder det här inlägget med en varning - Det är inte särskilt positivt. Jag har skrivit precis vad jag tänker, utan att bry mig om att censurera allt för mycket. Jag vet att det är tråkigt att läsa, så för all del, känn er fria att skippa det här inlägget.

Jag stannade hemma idag igen, woop woop.
Jag har inte gjort så mycket, mest bara sovit och läst. Jag ska prata lite med mor min ikväll, när hon har kommit hem från jobbet. Det behövs. Jag vet inte, men jag det känns som att det här nog inte är rätt för mig. Det är inte det här jag borde göra, och det är inte här jag borde vara. Det har tagit lite drygt hundra dagar, men nu har jag kommit till insikt. Så vad ska jag göra? Jag har ingen aning...

Imorgon ska min områdesrepresentant komma till min skola, och så ska jag försöka få både henne, vice rektorn och min homeroom-teacher att lyssna på mig, och ändra min situation.
Gaaah, jag orkar inte med min områdesrepresentant. Hon lyssnar inte, bryr sig inte, och är allmänt nedlåtande och otrevlig. När man träffar henne för första gången skulle man kanske inte tro det, men nu när jag har börjat förstå mer och mer av den japanska kulturen så förstår jag.

Hur som helst, förhoppningsvis så kommer jag att kunna påverka mitt schema lite grann i alla fall. De viktigaste sakerna dock, såsom japanskalektioner bland annat, verkar inte bli av. Yay. Men jag antar att jag får ta vad jag får, eller något i den stilen. Och det är ju inte illa, det är bara lite drygt ett halvår kvar tills jag får åka härifrån. Det fixar jag. Men ska jag verkligen känna på det viset? Är det det vi har betalat för, och som jag har taggat inför i ett år?

Whatever. Snart kommer jag nog få höra mer om min nya värdfamilj i alla fall. Dock har min områdesrepresentant helt struntat i STS's uppmaningar om var hon borde placera mig, och hur långt bort. Det verkar som att jag fortfarande kan komma att ha mer än en timme till skolan, och att jag dessutom fortfarande kommer att bo åt fel håll från alla mina kompisar. Underbart. (läs: döda mig).

Förlåt att jag är depp. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

じゃ、また ね~

2 kommentarer:

  1. Det blir bättre! Hoppas jag. Jag hade det inte heller så kul, men sen kom jag rätt och allt är mycket bättre! Men jag förstår vad du menar med att det inte känns helt rätt.. vill du skypea snart? :)

    SvaraRadera