torsdag 3 november 2011

Tuesday, Wednesday, Thursday

Hoppsan, nu blev det en sån där kort liten paus från skrivandet igen.
Oh well, vi fortsätter. Egentligen har det inte hänt något speciellt, men jag kan ju berätta det lilla som hänt i alla fall. Låter det okej?

- VARNING, det här blev lite längre än jag tänkt mig... -

I tisdags så hade vi bytt schema utan att jag visste om det. Jag trodde att vi skulle ha vårt vanliga tisdagsschema, men eftersom att vi är lediga idag (torsdag) så hade vi torsdagsscemat i stället så att vi inte skulle missa några lektioner. Lite konstig logik, med tanke på att vi då missade tisdagens alla lektioner... Torsdagslektionerna kanske är viktigare eller något, jag vet faktiskt inte. Detta resulterade i alla fall i att vi slutade en timme senare, plus att vi hade idrott. Och eftersom att jag inte visste att vi bytt schema hade jag inga jumpakläder, så jag fick sitta och kolla på. Lite synd, för basket är faktiskt riktigt roligt!

Senare i korridoren ville killgänget som jag gick hem med här om dan ta bilder med mig. Igen. Haha, de är ju knäppa... Hur spännande kan det vara att ha en massa bilder på mig liksom? Jag blir ju inte ens bra på bild... >__<"

På engelskan så kom vice rektorn (han som har ansvaret för mig på skolan) och inspekterade lektionen. Eller ja, det var vad han skulle göra, men han valde att ställa sig vid min bänk och kritisera mig halva lektionen i stället. Tydligen ser jag bland annat både tråkig ut och så ler jag för lite. Det är lustigt, för jag får många kommentarer från folk som gillar mitt leende, och mitt "japanska namn" som jag fick under en av mina första veckor här betyder till och med "vackert leende". Det kanske inte är så konstigt att jag inte ler när han är med, för varje gång så säger han ju en massa dryga saker... -__-"

Men vi lämnar det. På lunchen blev jag inbjuden till en fest hos min kompis Rika-chan. Och nej, det är inte en fest i svensk bemärkelse (med andra ord ska vi inte dricka alkohol), utan vi ska bara laga mat, prata och ha trevligt. Jag ser verkligen fram emot det! :3

Igår så hade jag japanskalektion. Jag har ju det en gång i veckan nu. Men som sagt är det sent på kvällen, i en annan stad än jag bor, plus att de går igenom sådant som jag redan kan. Men det är bättre än inget.
Hur som helst så gick jag till Starbucks för att vänta tills lektionen började. Jag borde verkligen skaffa ett kort eller något där, så ofta som jag går dit. :P Och just det! Japanerna är galna, för er som inte visste det. Trots att halloween var endast två dagar tidigare, så hade köpcentrumet där Starbucks ligger redan plockat fram en massa julsaker till försäljning, plus julgranar och allt möjligt annat julpynt. Likandant på Starbucks! De hade julpyntat, har börjat med en speciell "jul-latte" och spelade till och med julmusik! Så när jag satt där och drack min chailatte (som smakar som julafton för er som inte visste det), så var det ju svårt att undvika att få julkänslor.

Dessutom kom mitt paket från familjen äntligen fram, så nu är jag en stolt ägare av ett Nintendo 3DS! Woho, nu ska här spelas tills mina ögon faller ut! Eller kanske inte, men nu har jag i alla fall något att göra på tågen om morgonen. :3

Idag är det röd dag, så vi är lediga! Min plan var att sova så länge jag kunde, men i stället blev jag väckt vid 5 av en jordbävning. Bleh för jordbävningar. Det var inget allvarligt, men den varade ganska länge och den skakade ganska mycket. Hur som helst så var jag så trött att jag somnade ganska fort när det var över. Sen vaknade jag vid elva igen, och nu sitter jag här.

Jag funderar lite på att byta klubb också. Jag älskar dans, men det är bara träning en gång i veckan, plus att utav de två-ish timmarna vi har "träning" så tränar vi bara i kanske en halvtimme. Resten går åt till att de andra i gruppen inte kan fokusera, utan i stället springer omkring eller bara sätter sig ner och pratar. Men jag vill ha riktig träning! Vilken klubb har jag då i åtanke? Track and field. Haha, jag som hatar att springa...

Men allvarligt talat, låter det som en bra idé? Track and field har nämligen träning alla dagar utom söndagarna, och det är kanske lite mycket? Å andra sidan så "slipper" jag träningarna på onsdagarna (eftersom att jag har japanskalektioner), och jag ska fråga om jag kan få slippa på lördagarna också eftersom att jag är en utbytesstudent och faktiskt vill få uppleva lite andra saker än skolan. Jag får mycket mindra fritid, ja, men eftersom att jag ändå inte gör något (då alla mina kompisar har klubb eller jobbar), så kanske det skulle vara bra att ha något att sysselsätta sig med? Kommentera vad ni tycker att jag ska göra är ni snälla!

Ja, mata ne~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar