söndag 27 november 2011

Sjuk

Det blev ingen volleybollträning idag. That sucks, men jag är helt enkelt för sjuk. Jag skulle inte kunna delta och bla bla bla, så jag stannade hemma. Usch och fy, jag hoppas verkligen att jag mår bra imorgon igen, för jag har ingen lust att gå till skolan och må såhär. Och gå måste jag ju. Dock har jag feber, så om den inte går över får jag faktiskt lov att stanna hemma...

Idag är det ju första advent, så jag har firat för mig själv med pepparkakor och kanelte. Om ungefär två timmar ska jag skypea med bästa Mikis, så det ser jag fram emot!

Men nog om mitt vardagliga liv. Nu vill jag fråga er, finns det något särskilt ni vill att jag ska skriva om? Precis som Johanna (en annan utbytesstudent här i Japan) så fint skrev på sin blogg, så vet jag inte riktigt vad ni vill läsa om, eftersom att jag inte längre kan se skillnad på vad som är spännande och inte, då livet i Japan faktiskt är min vardag nu. Så kom med förslag! :D

Jag tror även att jag ska härma Johanna lite till, och göra ett gäng med mobilbloggar under en dag, så att ni får se hur en typisk dag ser ut. Typ: Här kommer bussen, så här trångt är det på tågen, såhär ser min skola ut, nu har vi lunch, etc. Då blir det dock bara bilder, men det kanske ni inte har något emot? ;)

Nu ska jag sova lite innan jag pratar med Mikis. ばいばい~

1 kommentar:

  1. Jag skulle gärna läsa lite mer om din värdfamilj och hur de är, typ. Umgås ni mycket med varandra? Hur är det typ vid middagsbordet, pratar ni mycket?(och isåfall, på japanska?) Annars rådiggar jag din blogg!

    /Frida (har kommenterat tidigare nån gång, men det var så tjorvigt att ställa in bloggrejset.. x)

    SvaraRadera