söndag 20 november 2011

Film

Idag har min värdfamilj varit borta hela dagen, så jag har spenderat lite kvalitetstid med TVn. Upptäckte att vi har en massa filmkanaler, och även om mycket är dubbat så finns det faktiskt filmer på engelska. Idag har jag alltså kollat på någon random film från 1980 som handlade om en storm typ, en kinesisk film som var ASBRA (det är typ min nya passion, de är så himla nice. Dock är de textade på japanska, men det är bra träning), High School Musical 3 (haha...), och nu kollar jag på the Marine.

Jag har ingen aning om när min värdfamilj kommer hem, så jag vet inte om jag borde fixa middag själv eller något. Blir ju lite dumt om jag sätter mig och äter, och så har de köpt hem mat eller något... Jag är hungrig.

Idag har jag dock för en gångs skull varit lite produktiv, och kollat upp olika universitet. Aaah, jag kommer behöva studera så himla hårt när jag kommer hem. TT___TT Men det är värt det, så jag ska kämpa (jag har inte råd att få något annat än MVG på alla kurser jag har kvar om jag vill komma in på Oxford).
Å andra sidan är det inget jag behöver oroa mig för förren jag kommer hem, så det är ganska chill. I stället kanske jag borde fokusera på japanskan nu? Det skulle nog vara klokt.

また ね~

2 kommentarer:

  1. Hur länge har du läst japanska? Är det inte svårt att förstå allting i skolböckerna? :)

    SvaraRadera
  2. Svar: Jag läste bara två terminer innan jag åkte hit, vilket motsvarar ungefär 24 timmar klassrumstid. Det var inte på långa vägar tillräckligt för att jag ska kunna förstå skolböckerna, eftersom att vi inte ens fick börja med kanji. :) Faktum är att jag fortfarande inte förstår mina skolböcker särskillt bra, men jag gör mitt bästa. :3

    SvaraRadera