måndag 28 november 2011

ちょっとびょうきです。

Huuu, jag blir nog hemma imorgon också. Jag har inte feber längre, men mitt huvud och min hals dödar mig lite långsamt. Men om jag så bara mår lite bättre, så tänker jag gå till skolan! Jag har ju volleybollträning imorgon, och eftersom att jag missade den som var igår känns det som att jag inte får missa den som är imorgon. We'll see vad som händer.

Jag trodde att jag utan tvekan skulle behöva gå imorgon, men Yasuko verkar tycka att jag ska stanna hemma. Jag har ju liksom inget emot det, men jag vill som sagt gärna träna. Det finns inte så sjukt mycket att göra här hemma nämligen. Jag har fördrivit tiden med att kolla på Jumper (på japanska fast med engelsk text), och så har jag läst både Häxan och Lejonet och Hästen och Hans Pojke (you know, Narnia?). Japp, båda två. What can I say, jag gillar att läsa. :3 Dock måste jag köpa fler böcker, för jag har bara de tre sista Narnia-böckerna kvar, och sen är det slut! D:

Och mor och far, skulle vi kunna samtala lite om eventuella för tidiga julklappar? Jag är i skriande behov av en vinterjacka...

じゃ、また ね~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar