lördag 26 november 2011

土曜日

Jag trodde att jag skrev ett inlägg igår, men det gjorde jag tydligen inte! Hoppsan!

Nåväl, nåväl, igår hände inget spännande, så ni missade inget. Haha, faktum är att nu när jag försökte komma ihåg vad jag gjorde igår så kunde jag inte minnas någonting!
Jag kan tala om för er att jag har en helt otrolig träningsvärk! :D Det känns toppen, för jag har inte direkt haft någon möjlighet att träna sen jag kom hit. Det kanske blir bättre snart, för jag ska fråga om jag inte skulle kunna få lite mer idrott. Gärna varje dag! Jo, mer idrott och bild! Jag älskar bildlektionerna! Det är så himla kul, och lätt det mest lärorika ämnet jag har.

Jag vet nu även att jag inte har träning två gånger i veckan som jag trodde att jag skulle ha, utan jag har även träning på helgen. "Va? Blir inte det lite jobbigt?" undrar ni kanske, men jag tycker inte det! Jag gör inget på helgerna i alla fall, så det är bara bra. Visst, jag skulle kanske vilja ha sovmorgon på helgerna (jag måste gå upp 06:10), men jag kommer ju upp och får något gjort, och det är bättre än att sova bort hela dagen!
Dessutom så får jag "ta ledigt" på helgerna om jag vill, eftersom att jag är en nybörjare och troligen inte får spela på nästa match i alla fall. :P

Vi får se hur det blir på träningen imorgon, för jag har lyckats bli superförkyld igen. Bravo Beatrice. Men jag åker nog i alla fall, för det är som sagt roligare än att sitta hemma och mögla hela dagen! :3

じゃ、また ね~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar