torsdag 24 november 2011

バレーボールが大好き!

Idag hade jag min första träning med volleybollklubben. It. was. AWESOME! Jag har nog inte haft så roligt en enda gång sen jag kom till Japan. Det var fullkomligt underbart!

Idag har faktiskt varit en toppendag över huvudtaget. Vi hade idrott, ingen lärare på engelskan (= prata och ha trevligt), "vad vill jag göra med livet-lektion" (bara flum, och även där kan man prata och ha kul), och lång home room, vilket är typ detsamma som rast (på min skola i alla fall). Så jag har haft superkul med mina kompisar hela dagen, och sen efter skolan var det som sagt dags för volleyboll.

Jag har inte direkt spelat förut. Ja, vi spelade lite i nian på idrotten, men det är ju flera år sen. Plus att jag avskydde vollyeboll på den tiden, för jag var så himla dålig på det då. Jag vet inte varför, men som genom ett mirakel har jag blivit riktigt bra på bollsporter sen jag kom hit (om man räknar bort basket då). Jag var inte helt fantastisk, nej, men jag var inte dålig för att vara en nybörjare. Åtminstonde var det vad de andra i klubben sa. :3 Det spelar absolut ingen roll att mina armar är alldeles blåslagna nu, för det var så sjukt roligt!

Dock skulle "coachen" skälla lite på laget, för de hade match igår som de förlorade. Det betyder att vi drog över tiden med cirka 40 minuter, vilket resulterade i att jag missade min buss. Då hade jag inget annat val än att vänta på nästa buss som skulle gå en och en halv timme senare, för mina värdföräldrar hade (som alltid) druckit lite för mycket, och kunde inte hämta mig. Men det var okej, för jag hade med mig the Devil Wears Prada, så jag slog mig ner på Starbucks och tog en julkaffe. Det var mys.

Och jag har ju världens gulligaste värdbror! När jag kom hem såg Yasuko mina armar, men hon sa inget. Men så fort som Taisei (min värdbror om ni minns) fick syn på alla blåmärken så sprang han och hämtade, ehhh, "kalla plåster", typ stora plåster som är jättesvala och som man använder på blåmärken, och pysslade om mig. Han är för söt!

Nu ska jag sova, för klockan är över elva! Guten Nacht~

3 kommentarer:

  1. Vad kul att du haft en så bra dag ☺! Vad betyder tecknen som du har som rubrik? Jag är inte så bra på att läsa japanska ;) Ha det bra vännen! Kramar mamma

    SvaraRadera
  2. Vollyboll ninja alltså! :)

    SvaraRadera
  3. Mamma: Tecknen betyder "jag älskar volleyboll". C:

    SvaraRadera