tisdag 22 november 2011

Att vara spontan

Okej, till att börja med så kan jag ju lugna oroliga föräldrar och säga att ja, jag har hittat mitt tågkort nu, så det är ingen fara på taket. Igår hade jag nog den värsta huvudvärk jag varit med om under mina 18 år här på Tellus, men nu mår jag bra. Jag tror att det var på grund av en kombination av trötthet, stress, att jag inte druckit ordentligt, röken, och så vidare... Men nu mår jag bra, och jag har varit i skolan.

Hur som helst, idag skulle jag ha haft min första träning med karateklubben, men så blev det inte. Jag har tänkt efter en hel del, och karate verkar bara inte vara klubben för mig. För det första så har alla utom en person svart bälte, för det andra är det en väldigt liten grupp, för det tredje går det bara en tjej där (nej, det är inte hon som har vitt bälte), och i vanliga fall skulle jag inte ha något problem med att det är så få tjejer, men här umgås killar och tjejer på ett annat sätt än hemma i Sverige. Som jag skrivit tidigare så pratar de knappt med varandra, och så är även fallet i karateklubben, och eftersom att en del av anledningen till att jag ville börja i en klubb över huvudtaget var att lära känna fler männinskor och få kompisar utanför klassen, så funkar inte riktigt det.

I stället var jag lite spontan. Jag gick med i volleybollklubben. Japp. Volleyboll. Inte friidrott som jag funderat på tidigare, och inte bild som jag också tänkt på, utan volleyboll. Why? Tja, världsmästerskapen i volleyboll är igång just nu, och det är en riktigt stor grej här i Japan. Jag har väl blivit lite... inspirerad, i brist på bättre ord. Dock har volleybollklubben bara träning två dagar i veckan, så jag måste nog börja gå ut och springa på helgerna (huuu). Sammanlagt har jag ungefär två timmar idrott och fem timmar volleybollträning i veckan, så det känns ändå ganska bra.

Imorgon är det röd dag, så då är jag ledig. :D Då ska jag möta Veronica och så ska vi åka till Peters skola där de har någon typ av internationell festival. Det ska bli jättekul att träffa dem igen! :3

Och just det! Idag så gick vi på "pojkväns-jakt" åt Rika-chan. Haha, japaner alltså. Det är så annorlunda! Vi var liksom ett helt gäng som gick på spaning efter snyggingar, och så fort som någon såg en potentiell pojkvän sprang de fram till Rika-chan, pekade, och sa något i stil med "blir han bra?", och så fick hon nicka eller skaka på huvudet. Sen frågade de henne vilken klass hon helst skulle vilja ha någon ifrån, och utgick från det. De var fullkomligt seriösa. ^__^"

Ja, また ね~

1 kommentar:

  1. Jag kan typ inte gå med i någon idrottsklubb alls på min skola, alla är jättestora och helt sjukt seriösa, tror alla har träning i stort sett varje dag. Så det blir inte så mycket träning alls för mig i år. > <;

    SvaraRadera