söndag 16 oktober 2011

Yokohama

Tjoho!

Idag har jag spenderat dagen med Veronica och Peter från Sverige! De är verkligen sjukt trevliga, och dagen var jätterolig. Det var skönt att bara prata svenska och att vi kunde bete oss som turister för en gångs skull.
Så först bar det av till China Town, och där åt vi nikuman (typ en ångad brödbulle med kött i) och gick till en affär där de bara sålde pandasaker! Så där köpte jag en supergullig matlåda och ett par ätpinnar.

Efter det vandrade vi vidare till något annat område som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi gick i lite fler affärer, åt jättegod pasta, tog purikura och avslutade med Starbucks. Vi hittade även en enorm 100yens-affär. Eller ja, allt kostade 105 yen om man ska vara petig (förutom om det stod ett annat pris på varan), så där shoppade vi loss rejält. Nu har jag därför en spegel, ett block, färgpennor och ett helt gäng lösögonfransar bland mycket annat. Synd att vi inte har den affären här i Chigasaki... Jag få helt enkelt åka in till Yokohama lite oftare i stället. :3

För en gångs skull så tog jag faktiskt en hel del bilder, så här ska ni få se ett par av dem i alla fall!

Det var typ 27 grader idag... Japan har inte fattat riktigt att det ska vara kallt på hösten. =w=

China TownJag, Peter och Veronica.

Haha, en spännande skiva vi hittade i en skivaffär. Vi kände inte igen en enda av låtarna.


Min übergulliga matlåda. <3

Ja, また ね~

3 kommentarer:

 1. Det var en gammal skiva ni hittade, från 1996. Du hade inte ens hunnit fylla 3 år när den släpptes. Cdn gavs endast ut i Japan - en raritet m.a.o. Gillar din matlåda!
  /Moster

  SvaraRadera
 2. Du verkar ha haft en bra dag :) Kul att få se lite bilder. Ha det bäst! Kram hela familjen

  SvaraRadera
 3. Haha, Sweden max, jag dör.. Du är tillochmed så japansk nuförtiden att du inte känner igen hemländska låtar (kan man säga hemländsk...?)
  FIGHTING!

  SvaraRadera