söndag 23 oktober 2011

Städa städa~

Igår storstädade jag mitt rum. Det var verkligen på tiden, för det hade blivit riktigt stökigt. Dessutom har min värdfamilj (tills alldeles nyligen) inte haft någon dammsugare, så mitt rum har inte blivit dammsugat sen jag kom hit för mer än två månader sen... (.__. ) Men NU är det i alla fall rent och fint, och det känns himla skönt.

Annars gjorde jag inte mer än jag behövde... Tittade lite på TV, åt en skål med ris till lunch och pyntade min nya spegel med purikura. Och bara så att ni vet så är purikura asroligt! Det är verkligen synd att vi inte har det i Sverige. Man behöver knappt anstränga sig, för maskinen gör så att man blir snygg. C: Det finns ju olika maskiner med olika "effekter", men som regel så får man ljusare, jämnare hy, större ljusare ögon med mörkare ögonfransar och ljusare hår. Det är nice. :3

Många har frågat mig hur det blir men flytt och grejer, och ärligt talat så vet jag inte. Nu har jag fått en ny kontaktperson på STS, och om det innebär att det blir flytt eller inte har jag ingen aning om. Jag ska försöka tala med henne på måndag, så får vi se. Men det skulle verkligen vara skönt om jag bara fick flytta och byta skola, och start over så att säga. Jag återkommer om hur det gick så snart vi pratat.

Ja, また ね~

1 kommentar:

  1. Skönt att få lite städat :) Vi får se om jag lyckas här hemma oxå. Tänkte ta fram lite halloween-saker så det kommer fram lite nytt.
    Kram mamma

    SvaraRadera