onsdag 26 oktober 2011

Lite ditt och datt

Ursäkta att jag har blivit så dålig på att uppdatera bloggen! Det ska bli bättre från och med nu, jag lovar! Eller ja, jag ska försöka i alla fall. :P

Men låt mig se, vad har hänt sedan sist jag skrev... Inte jättemycket, om jag ska vara helt ärlig. Jag går upp, är i skolan, åker hem, äter, badar, sover. Det är typ så varje dag ser ut, med undantag för tisdagarna, då jag har klubb innan jag åker hem. Jag kan inte direkt påstå att jag har ett socialt liv här. Alls. Japaner lägger mycket tid på studier, och dessutom är de flesta med i en klubb plus att de har deltidsjobb. Så det blir inte så mycket tid över till att träffa folk. Det är lite synd, för jag har ju ändå en del fritid (i alla fall i jämförelse med japanerna).

Just nu så är influensan igång här i Japan. Alla blir sjuka till höger och vänster, och det gäller även mig. Jag mådde ganska dåligt igår, men här stannar man inte hemma även fast man är sjuk, så det var bara att knalla iväg till skolan. Idag mådde jag ännu sämre, men jag gick till skolan ändå. Sen när jag kom hem var det inte roligt... Min värdmamma tyckte att jag såg riktigt sjuk ut, och mycket riktigt så har jag feber. Feber plus huvudvärk, ont i halsen, rinnig näsa och ont i öronen. Awesome. Men har jag feber i morgon också så får jag stanna hemma och sova, så jag hoppas nästan att febern håller i sig.

Jag vet inte hur det blir med att flytta. Jag kommer med största sannolikhet att flytta, ja, men frågan är när. Det beror lite på skolan och så, men mer än så vill jag inte säga här på bloggen.

Avslutningsvis så kan jag ju säga att ANNA KOMMER HIT I HELGEN! WAAAAAAAH!! It's gonna be totally awesome~ Ja, jag lär få hemlängtan så snart hon åker, men det är värt det. Aaah, jag har verkligen saknat att kunna prata med folk. Jag får så lite sagt om dagarna här att jag kommer glömma bort hur man för en normal konversation. Självklart kan jag ju prata när jag träffar andra utbytesstudenter, men det händer dessvärre inte så ofta eftersom att jag är den enda utbytesstudenten på min skola. Oh well, jag får se till att kontakta Veronica och Peter helt enkelt (om ni läser det här, vad säger ni om att hitta på något nästa helg? Typ den femte november alltså...). :3

Ja, mata ne~

2 kommentarer:

 1. Inte kul att vara sjuk :( Hoppas du kan vara hemma imorgon ooch vila upp dig. Du får be om hjälp att skaffa nässpry och värktabletter.
  Igår fick jag fram lite Halloween-saker så det blev lite nya saker i köket. Det är alltid kul med lite nytt.
  Krya-på-dig-kramar från oss alla!
  Ta hand om dig!
  Kram mamma <3

  SvaraRadera
 2. Neej BEA!! Bli frisk!! Du får ju inte bli sjuk när jag kommer! :(
  Men haha!! Då antar jag att jag inte kommer få en syl i vädret alltså?! xP
  Asså shit!! Haha!! Det bär bara två dagar kvar innan jag åker!!
  Hehe har tänkt på en sak.. Men tidsskillnaden blir det som om resan tar 24 timmar.. xP
  <3<3<3

  SvaraRadera