tisdag 4 oktober 2011

Flytta

Saker och ting händer här borta på andra sidan jorden. Det viktigaste som jag känner att jag behöver ta upp är det faktum att jag ska flytta.

I och med att jag har haft lite problem med min skola har jag tagit kontakt med STS för att få hjälp. Min japanska organisation, diBec, är ärligt talat ganska dålig och eftersom de inte lyssnar på mig eller försöker hjälpa mig så tog jag tag i det. Och när vi ändå pratade om hur läget var så undrade STS hur det såg ut här hemma i värdfamiljen.

Jag tycker om min värdfamilj som personer, det gör jag verkligen. Särskilt min yngre värdbror Taisei - Han är så himla gullig! <3 Men det faktum att min värdfamilj röker och dricker en hel del är ett problem, så jag har funderat på att byta. Jag berättade för STS exakt hur min situation ser ut - inga överdrifter och inga underdrifter - och då beslutade de att jag ska flytta. Själv hade jag som sagt inte till 100 procent bestämt mig, men nu är det i alla fall klart. Någon gång inom de närmsta veckorna flyttar jag. Så ni som funderar på att skicka mig saker till min födelsedag: Skicka det så snart som möjligt! Det tar ungefär en vecka för det att komma fram, så om ni skickar det nu under veckan så hinner jag få det innan jag flyttar. Bara så att ni vet.

Min värdfamilj känner inte till det här än, så jag hoppas, hoppas, att de inte har hittat den här bloggen. Jag vill inte att de ska få reda på det på det här sättet. Nej, jag ska prata med dem om det i morgon. Det blir bäst så.

I skolan flyter dagarna på. Det har varit något bråk i tjejgänget jag umgås med, men jag förstår inte riktigt vad som hänt. De jag umgås mest med är på samma sida i alla fall, så det är inte awkward i klassrummet eller något.

Jag fick äntligen mina jumpakläder idag! Fast jag måste skicka tillbaka dem... De har stavat mitt namn fel på alla plagg. Nu heter jag inte längre "Beatorisu" tydligen, utan "Beatoriru". Och förkortningen de använder på kläderna är "Rea". Japp, det står Rea på mina kläder, fint broderat i rött. -__-" Rea betyder för övrigt "rare" på japanska, som i att man vill ha köttet rare. Yeah. Awesome. Så det bli ytterligare en månads väntan, men det kan jag inte göra så mycket åt. Jag har ju tid i alla fall.

I helgen ska jag till en annan utbytesstudents kulturfestival, och så ska jag åka in till Ofuna för att köpa mig en kofta till uniformen. Det blev ju inget av med det nu i söndags. :P

Ja, また ね~

1 kommentar:

  1. Hoppas att det blir bättre med i din nya värdfamilj! <3

    SvaraRadera