torsdag 20 oktober 2011

Basket, cyklar och godis

Jag känner att jag har blivit lite dålig på att uppdatera. Anledningen är att det inte finns så mycket nytt att skriva om. Det händer inte nya, spännande saker varje dag, utan jag lever ett någorlunda normalt liv. Och hur intressant är det att läsa om egentligen?

Men men, nu skriver jag i alla fall. Idag hade jag idrott för första gången, och det var ltie nervöst sådär. Jag har inte haft någon idrottsuniform, så jag har inte fått vara med förens nu (eftersom att jag äntligen fick den idag). Här får man ju välja vad man vill göra på idrotten, och jag valde basket. Alla har alltså spelat basket sen i början av september, och jag spelade för första gången idag. De har ju övat jättemycket olika tekniker och blaha blaha, så alla är superduktiga. Själv har jag noll bollkontroll. Och vad inledde vi lektionen med? Ett prov där vi skulle visa hur skillade vi är. Jag failade. Rejält. Men det är okej, det är inte som att jag får betyg som betyder något.

Sen på sista lektionen så fick alla samlas i idrottshallen för att ha en genomgång av trafiksäkerhet på cykel med en polis. Japanerna älskar sina cyklar, men jösses vad de är oförsiktiga. Så det behövdes väl antar jag, men eftersom att jag inte fattar japanska till 100% än så var det inte jätteintressant för mig. Det var spännande när de visade klipp på folk som precis klarade sig från att bli överkörda dock, hur hemskt det än låter.

När jag kom hem möttes jag av en trevlig överaskning. Ytterligare ett paket hade kommit fram, och den här gången var det från världens bästa farbror. Tack för godiset och tidningarna, det gjorde min dag himla mycket bättre! C: I morgon ska jag minsann se på Pirates of the Caribbean och äta gott & blandat.

Ja, また ね~

4 kommentarer:

 1. Varsågod! Ha så trevligt! :)

  SvaraRadera
 2. Vad var det för tidningar??? Tänkte så att vi inte skickar dubbelt. Pappa

  SvaraRadera
 3. Har du kollat att det funkar att se filmen där. Kan ju vara regionsindelning som gör att det inte funkar. Pappa

  SvaraRadera
 4. Pappa: Jag fick en Elvis och en Serie Paraden! Men som jag har nämnt för käre farbror så skulle en Pondus eller en vanlig Kalle Anka inte sitta helt fel. ;)
  Jag kollade upp filmerna, och de tillhär "region 2" som ska gå att spela både i Europa och i Japan. Men av någon anledning så funkar det inte i alla fall, så jag har fått kolla på Pirates på datorn i stället. :P

  SvaraRadera