lördag 10 september 2011

Shin da

Ehum, idag har det inte hänt sådär ruskigt mycket. Det gör sällan det på helgerna här... Anyway, min värdfamilj var borta (Taisei har som sagt sina lektioner i Tokyo på lördagar), så jag sov ganska länge. Sen har jag typ städat mitt rum. Eller städat och städat, lagt in alla mina saker i skåpet. Dammsuga kan jag inte göra, för de har typ ingen dammsugare. I stället så fäster de typ en trasa på en pinne och så drar de den över golvet. Men det kan man inte göra i mitt rum, eftersom jag har tatamimattor (som är helt övertäckta med en annan matta).

Senare på dagen, när det var dags att äta, så gick jag ner i köket. Och vad hände? Jo, katten dog. True story. Den var ganska gammal (21 år), och den har varit sjuk på sista tiden, och min värdmamma sa att den nog inte hade långt kvar att leva, så idag var dagen då Reo gick vidare. Blev lite panikartat där ett tag eftersom jag som sagt var ensam hemma, men det löste sig. Rest in peace buddy. <3

Jag pratade med Mikis idag också! Ooorah, det var nice. Fick även reda på att man tydligen inte ska tvätta skoluniformskjolen i tvättmaskinen. De kunde de ju ha talat om innan jag tvättade den liksom, men okej. Hoppas att den inte blev förstörd, och att alla andra kläder inte blev helt sabbade. Men men, är man dum utlänning så är man.

Om typ... tre och en halv timme ska jag skypea lite med la familia. Mmyes.

Ja, また ね~

2 kommentarer:

  1. Men herre gud, kunde inte katten valt en bättre dag? Historien om brevet är bara så gulligt :)

    SvaraRadera
  2. "Jo, katten dog. True story"
    Jag dog - av skratt. Kanske är elakt, men shit vilken grej. Bara sådär? Jag skulle få _total_ panik!

    SvaraRadera