fredag 2 september 2011

All set

Hej där hemma!

Nu börjar saker och ting falla på plats här i Landet vid soluppgången. Dagarna börjar få lite rutin, jag börjar lära mig familjens rutiner, skolan är igång, skoluniformen har kommit och japanskan börjar gå lite bättre.
Idag hade jag ordentliga lektioner (hade inte det i onsdags direkt), och det var jättekul. För det mesta i alla fall. Och eftersom jag fått min uniform nu så hade jag den självklart på mig. Gissa om japanerna stirrade på tåget...

Yeah, klassrummet. 

Anyway. Haha, de ville att jag skulle ta anteckningar under lektionerna, men jag fattade ju typ ingenting så jag skrev bara ner vad jag tänkte plus de enstaka ord jag förstod. Men då var det någon bakom mig som såg att jag skrev en massa, och hon sa typ "Yabai!" jättehögt, så då kom läraren fram och ba "förstår du allt det här?". Fett impressed typ. Så nu tror alla att jag är jättesmart. :] Just det, tjejerna som jag hängt med nu de första dagarna har bjudit med mig till Tokyo Disney Sea! :3 (De frågade om jag ville gå på Disney Land eller Disney Sea, men då valde jag såklart Sea eftersom jag var på Disney Land i somras).

Folk i skolan är jättesnälla btw. Alla hälsar i korridorerna och presenterar sig, men dum som jag är så glömmer jag bort de flestas namn jättefort. Illa. Och alla säger att jag är söt och vacker hela tiden. (-^__^-)
En tjej sa att jag ser ut som Taylor Swift (haha, va?) och det var tydligen värsta komplimangen. :P

Men ja, inte sådär jättemycket nytt har väl hänt egentligen... Jag har köpt lite material för att plugga till JLPT. Jag tänker ta N4 (vilket är lika med nivå 3 enligt de gamla testerna), så nu pluggar jag kanji för fulla muggar. Det är faktiskt ganska roligt när man väl sätter igång. Btw, tyfonen är här nu. Det är full storm utanför.

Ja, また ね~

4 kommentarer:

 1. Kul att det går bra! Om ett par månader så är jag övertygad att du talar språket flytande!

  Ha det gött!

  SvaraRadera
 2. Skönt att det börjar kännas bra nu med allt :)
  Jag vill också gå på Disney Sea! Och Disnay land!
  Du är SÖT och SMART så det är ju inget konstigt med att de säger och tror det :D
  Läskigt med tyfonen :S
  Sköt om dig sötnos!!
  Kyss o klem J

  SvaraRadera
 3. Lägg upp en bild på din skolunifrom!!!

  SvaraRadera
 4. Anna B Bannanas5 september 2011 10:34

  Hehe, vad är JLPT? xP
  Haha, vad är det med att alla ser ut som Taylor Swift? När jag var i spanien i somras träffa jag en som påminde mig jättemycket om Taylor Swift, fast hon tyckte att en annan tjej likna Taylor Swift xP Alla liknar Taylor Swift!! xP
  Du måste ta en massa bilder i Disney Sea!!! xD
  Love ya!!!! <3<3<3

  SvaraRadera