söndag 17 juli 2011

Shopping shopping~

Hellu!

Som jag nämnde i förr-förra inlägget så skulle jag idag fara in till Stockholm för att införskaffa lite förnödenheter till Japan. Jag skulle inte köpa något annat än det jag behövde, för det var planen. Jag failade lite lätt, men det gör inget.

Anyhow, så hittade jag något helt perfekt, som jag har letat och letat efter utan att hitta... En bok om Sverige helt på japanska! Awesomeness! Jag menar, alla japaner kan inte engelska så därför ville jag hitta något på japanska, men jag har inte hittat något! Men idag, i en random souvenirbutik i Gamla Stan hittade jag den. Och den är typ perfekt! :D
Eftersom jag inte vet hur familjen ser ut så kunde jag inte köpa så många fler souvenirer, men jag köpte i alla fall ett förkläde med älgar på till värdmamman (för japaner är tydligen galna i älgprylar), och två sverigeflaggor. En bra start typ.

Något annat viktig som inhandlades under dagen var en dagbok. Jag vet att det kan låta lite lame, men jag vill verkligen dokumentera det här året. Och sen, om femton år, tar jag fram min dagbok och så kan jag återuppleva alla de där (förhoppningsvis) fina minnena. Den är tråkig nu, helt mintgrön bara, men jag ska fixa till den innan jag åker. Typ klippa ut en massa saker ur gamla tidningar och klistra fast på framsidan. Hur kul är det att ha en tråkig dagbok liksom? Nej, ska det va så ska det.

Prylarna ^___^

Avslutningsvis så kan jag ju säga att jag fortfarande inte vet något, men nu börjar paniken krypa sig på. Det är 25 dagar kvar. Det är typ tre och en halv vecka, alltså lika med ingenting. Om jag inte får familj den här veckan som kommer, då vet jag inte vad jag gör. Förmodligen får jag ett nervöst sammanbrott och börjar skicka en massa mejl till STS om att jag vill ha familj nu.

Ja, mata ne~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar