tisdag 12 juli 2011

1 månad

Japp. Som titeln säger (och som bilden här ovanför så fint illustrerar) så är det idag exakt en månad kvar tills jag åker till Japan.

31 dagar. 744 timmar. 44640 minuter. Eller 2678400 sekunder. Det är ingenting, och samtidigt hur länge som helst.

Aah, jag kommer ihåg när jag satte igång den där nedräknaren... Då var det mer än ett halvår kvar. Jag tror att det var nio månader eller något i den stilen. Och nu är det bara en månad kvar.

Har det hänt något nytt? Nej. Jag har provpackat, och det gick sådär egentligen... Jag upptäckte en massa saker som jag saknar, så de ska införskaffas på söndag.

Monsterväskan jag ska packa i. Det syns kanske inte hur stor den är, 
men jag skulle nog kunna sitta i den om jag vill.

Jag pluggar alldeles för lite japanska, och jag kommer ångra det när jag väl kommer dit men, åh jag vet inte, det känns som att det finns viktigare saker att hinna med innan jag åker än så triviala ting som att studera (märk väl: sarcasm). Jag har fortfarande inte gjort mitt japanskatest, men jag hörde av mig till STS och de sa att det inte behövdes. Jag har inte fått familj, skola, stad eller ens prefektur, och jag har inte heller fått mitt Certificate of Eligibility som jag behöver för att söka visum. Saker och ting går långsamt. Men det gör inget, för jag vet ju att jag sitter på det där planet till Japan om en månad.

Mata ne~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar