torsdag 15 juli 2010

Är drömmen krossad?

Såå... Är allt kört? Jag vet faktiskt inte. Mina föräldrar tog nyheterna om att jag skulle behöva åka direkt efter tvåan helt okej, men de sa också att det mest troligt inte kommer att gå. Jag förstod nästan det, jag menar... Då skulle vi vara tvugna att anmäla mig typ... Idag! Mm, jag vet inte riktigt...

Hur som helst så mejlade jag EF igen igår kväll. För att jag inte var riktigt säker på om de hade missuppfattat min fråga och därför gett mig fel information (hehe, hoppas kan man ju, eller hur?). Det visade det sig att de hade, men inte på det sätt som jag hade hoppats. Nej, jag är tydligen för gammal för att åka efter tvåan också! Jättekonstigt tycker jag, eftersom det står på hemsidan att man kan resa om man är 14-18 år. Jag skulle, om jag faktiskt åkte, vara 17 vid avresan och fylla 18 väl i Japan. Det borde ju vara okej, eller hur? Men nej, tydligen inte.

Jag ska ta kontakt med EF över telefon, eller rent av boka en intervju, för jag tror att hon som svarade på mina frågor inte hade riktig koll på min ålder, även fast jag sa när jag var född och allt... Hon kanske "gav mig ett år" så att säga. Hon kanske räknade fel? Jag hoppas verkligen det!
Nåja, jag ska prata med mamma om en intervju när jag kommer hem (är "barnvakt" just nu -.-') och se vad hon säger.

Waah, det känns som att jag inte har vett att sluta skriva! Men just det! Avslutningsvis måste jag ju dels nämna att jag faktiskt inte har börjat läsa japanska ännu, utan planerar att göra det under året. Jag vill göra det även om jag inte får resa iväg, och jag har alltid varit faschinerad av Japan och dess kultur, mat och allt sånt! Ååh, jag vill verkligen åka dit. Och innan jag glömmer! Jag lär inte uppdatera bloggen så mycket... Bara med information gällande resan och så där... Men det lär bli ganska mycket nu, med tanke på hur mycket jag får kämpa med stipendier, språkkurser och övertalning!

Ja, mata ne~ ("See you later" typ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar